Rovakate osaksi Fasadgruppenia

Fasadgruppen jatkaa pohjoismaista laajentumistaan ​​ja perustaa konsernin Suomeen ostamalla julkisivuyhtiö RKC Construction Oy:n. Yritysosto tarkoittaa Fasadgruppenin laajentumista Suomeen, jonka julkisivumarkkinat, kuten muuallakin Pohjoismaissa, ovat pirstoutuneet moniin paikallisiin julkisivuyrityksiin.

Fasadgruppenin toimitusjohtaja Pål Warolin kommentoi yrityskauppaa: ”Suomi on luonnollinen seuraava askel Fasadgruppenin maantieteellisessä laajentumisessa, ja Rovakate on ensimmäinen suomalainen yrityksemme, joka on markkinajohtaja alallaan Suomessa ja tarjoaa palveluitaan myös muualla pohjoismaisilla markkinoilla. Odotamme innolla Fasadgruppenin perustamista ja aktiivista yritysosto-ohjelmaamme Suomessa ja uskomme, että Rovakate on vahva lähettiläs laajentumisellemme Suomen markkinoilla.”

Rovakatteen toimitusjohtaja Petri Mahanen toteaa: ”Mielestämme Fasadgruppen on tehnyt vaikuttavaa työtä kerätessään Ruotsin, Norjan ja Tanskan johtavat julkisivuyritykset yhdeksi perheeksi, ja odotamme innolla, että pääsemme ryhmän ensimmäiseksi suomalaiseksi yritykseksi. Uskomme, että Fasadgruppenin malli, jossa voimme yrityksenä jatkaa liiketoimintaa omalla brändillämme ja samalla vaihtaa kokemuksia samanhenkisten yrittäjien kanssa osana laajempaa kontekstia toimii loistavasti myös Suomessa.

Fasadgruppen Group AB on Pohjoismaiden suurin julkisivutöiden kokonaistoimittaja. Ryhmään kuuluu tällä hetkellä 47 yritystä Ruotsista, Tanskasta ja Norjasta ja yhteensä näissä on noin 1600 työntekijää.. Yhtiön toiminnan perustana ovat yrittäjähenkiset paikallisyksiköt, jotka toimivat selkeällä tavoitteella yhteistyön, sitoutumisen ja osaamisen osalta. Fasadgruppen on listattu Nasdaq Stockholm -pörssissä (tunnus: FG).

Viimeksi päivitetty 28 lokakuuta 2022

Lisää uutisia


Kaikki uutiset